За пореден път водачите под тепетата доказаха, че са нетолерантни, нетърпеливи и нагли зад волана. Пример за това е шофьор на ван, който при спуснати бариери на прелез се пусна в насрещното, изпревари чакащите  коли и всички тези нарушени само, за да е най-отпред на колоната.

Действията на господина били документирани от наш читател. По думите му наглата постъпка била последвана от клаксони и подвиквания от страна на останалите водачи.

По думите на автора на снимката, инцидентът се разиграл в следобедните часове в понеделник, на улица „Георги Бенев” в посока Карловско шосе. Той добави още, че ванът се е движил през цялото време с включени аварийни светлини и ако не е профучал влакът, непосредствено след маневрите на водача, същият е щял да премине през прелеза.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.