Светът все още скърби за загубата на една музикална легенда. Самоубийството на Кийт Флинт шокира феновете на The Prodigy.

Оказва се, че последното нещо с подписът на Флинт, което бандата ще остави в света на музиката, има българска следа.

Само две седмици преди трагичната новина за самоубийството му The Prodigy са снимали чисто нов клип в София.

Режисьори на видеото към песента "We Live Forever" са Херардо дел Хиеро и Томас Пеня. Доказателството, че бандата е била на родна територия са снимки, публикувани в Instagram профила на Хиеро, които са направени в София.

От българска страна продукцията се е доверила на Solent Film, които също са споделили снимки от проекта в социалните мрежи, без обаче да разкриват, че е за The Prodigy, но са отбелязали присъствието на клона на фирмата на режисьорите, съобщават от "Монитор".

След общо четири концерта на българска земя The Prodigy са решили да документират в клипа си друго лице на България. Двата квартала, които са избрани за снимките са "Овча купел" и "Дружба".

Парчето "We Live Together" е от последния албум на The Prodigy - No Tourist. Не се знае обаче кога видеото ще види бял свят заради изненадващата и шокираща новина за смъртта на Флинт.

Към момента не е ясно как и дали изобщо бандата ще продължи да съществува, тъй като членовете и все още не са излезли с официално изявление.