С множество мероприятия  и дни на отворените врати деца, родители, педагогически и помощен  персонал отбелязаха 45-ия рожден ден на ДГ "Светлина" в Пловдив.

Децата от група "Мечо Пух" с директор на ДГ Емилия Трънкова, педагози на групата Таня Попова и Румяна Иванова,помощник възпитател Софка Маринова ,главен готвач Даниела Мяховска, деца и родители посетиха Природонаучния музей в град Пловдив.

Специален гост на събитието беше бивш възпитаник на групата, който е и научен сътрудник в музея, макар и толкова малък. Чрез презентацията си талантливият Теодор Йонов запозна всички с изчезнали видове животни.

Деца и родители разгледаха експозицията на музея,терариума. Те се потопиха и в света на планетите в планетариума на музея. Децата получиха и подаръци , с които винаги ще си спомнят за това приятно изживяване.

Децата на ДГ "Светлина" са късметлии, че имат шанса да се отглеждат на място, предопределено за щастие и много любов.

Нека на 45-ия рожден ден на ДГ "Светлина" - Пловдив  си пожелаем децата да растат  здрави,щастливи, запазвайки и предавайки ни своята чистота и непосредственост, без които всички материални придобивки губят своята стойност. А ние да им обещаем, че когато попаднат в света на възрастните ще се чувстват също така обичани, щастливи, мечтаещи и творящи, както в ДГ "СВЕТЛИНА".