Жената, лежаща на асфалта на ул. "Петко Д. Петков" е Пловдив, е паднала сама. Това разказаха пред репортер на TrafficNews.bg очевидци на инцидента. 

"Жената стоеше на тротоара и в един момент се свлече на пътното платно. Вероятно ѝ е прилошало", посочиха пловдивчани от близките търговски обекти. 

Жена лежи на пътното платно в центъра на Пловдив, движението е спряно СНИМКИТри полицейски коли и линейка са на мястото на инцидента

За късмет, реакцията на шофьора на колата, която се е движила по пътното платно в момента на падането на жената, е била светкавична. Водачът е набил спирачки и е успял да спре на нужното разстояние, без да удари жената. 

Служителите в заведението за бързо хранене, пред което се развива инцидента, веднага са се обадили на телефон 112. На място са дошли екипи на полицията и бърза помощ. Жената е била контактна, откарана е с линейка в болница. 

Движението в района на кръстовището на ул. "Петко Д. Петков" и "Капитан Райчо" временно бе преустановено, като към момента вече шосето е освободено и шофьорите преминават нормално.