Майки изпаднаха в ужас, че мъж на 25-30 години е снимал голи дечица на бургаския плаж, в близост до Бункера. Според тях телефонът му бил пълен със фотоси на плажуващи малчугани. Разтревожен родител веднага подал сигнал на спасителя до най-близкия пост, но извратенякът успял да избяга. Единственото, което останало от него, бил мобилният му телефон, който бил пълен с кадри на голи деца. Сигналът на майките веднага се разпространи в социалната мрежа фейсбук и предизвика тревожни коментари, съобщи Флагман.бг.

„Не знам, какви други може да са му целите... Беше със слушалки на ушите и телефон в ръката. Правеше се, че се оглежда нещо, а телефонът, насочен с камерата към децата. Ако не бях седнала на нивото на ръката му и да видя, че натиска копчето за снимка, нямаше да обърна изобщо внимание. После го проследих, как СЛУЧАЙНО се оглежда и край други играещи деца“, разказва майката.

„Изпреварих го и подадох сигнал на спасителя на следващия пост, който веднага се обади по станцията на охраната. Извратенякът продължи към капаните... Там са го и спрели, отнели му телефона (бил пълен със снимки на голи дечица)“, обяснява още жената.

Тя дава и пълно описание на въпросния мъж. Той е висок около 185, отпуснато телосложение, с очила с диоптър, бяла шапка (идиотка) и червена раница.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg