Глоби наред лепят служителите на общинска охрана и полиция в центъра на Пловдив, видя репортер на TrafficNews.bg. Буквално всяка кола е глобена на улица „Хан Кубрат“ зад съда. Обект на "честитки" станаха автомобилите, спрели по южното платно, както и такива, качили се по тротоарите. От северната страна на трасето е Синя зона и санкциите там са скоби от ОП „Паркиране и репатриране”.

Кола пък стана „плячка” на паяка само на метри от глобените с фиш, а именно на улица „Фредерик Жолио Кюри”. Част от отсечката е синя зона, а останалата е със забрана за паркиране и престой.  

Офанзивата на улица „Хан Кубрат” започна след материал на TrafficNews,  в който ви показахме, как  целия район около Пешеходния мост и Съдебната палата се превърна в паркинг, и то незаконен. Акции по лепене на глоби се провеждат почти всеки ден на въпросната улица. В средата на декември, само за час, над 10 автомобила бяха облепени с глоби за неправилно паркиране.

Ул. "Хан Кубрат" в центъра на Пловдив - безплатен паркинг за богоизбраниВсички, които паркират в центъра са равни, но някои са по-равни. Граждани очакват реакция от новото ръководство на полицията

Налепиха "честитки" на шофьорите по култовата "Ханко брат" в ПловдивРайона около Пешеходния мост отново се превърна в незаконен паркинг, но този път със санкции