Айгер Инженеринг ООД, компания  базирана в град Пловдив - не спира да създава специализирани инженерни решения със световно качество и швейцарска прецизност. Една от малкото компании, работещи активно на международния пазар вече 25 години, Айгер, успешно внедрява и използва своята онлайн система за обучение.

„Всеки ден ние инвестираме  време, усилия и средства в обучението на нашите служители и ги въвличаме в процеса на промяна, вдъхновяваме ги за развитие, защото една компания е толкова бързо развиваща се и адаптивна,  колкото компетентни и адаптивни са нейните хора. Инженерният ни екип е истинския генератор на нови идеи и възможности за Компанията и нейното бъдеще. „

Това заявяват служителите на Айгер Инженеринг, заели се с амбициозната задача да намерят най-добрите млади специалисти в областта на техническите науки и да им дадат нужните знания, за да успеят да се реализират успешно в сферата на автоматизацията и машиностроенето“

Как и къде намират тези хора в България?

 „ На всички специалисти, ние предоставяме професионална среда, в която да развият своите знания и умения. Даваме възможност, на младите инженери да разгърнат потенциала си, като от нас могат да получат отлични условия, пълна подкрепа и разбира се обучения надграждане тяхната  квалификация. Това, което ни предстои да организираме е двумесечно обучение за инженери. През първия месец, класиралите се в обучението, ще имат възможност да се докоснат до проекти и машини в реалния свят, преди да седнат зад мониторите в 3D света. Също така ще могат да вземат участие в асамблиране на възли, каквито на по-късен етап ще могат да проектират.

За втория месец от програмата сме предвидили обучение за SolidWorks, с един от най-добрите специалисти и обучители в България. Дори участниците да нямат голям опит ще имат възможност да натрупат редица умения и знания, които ще ги отведат до получаване на сертификат SolidWorks Professional от Dassault Systemes и успешна реализация в нашия екип от блестящи инженери“ – това споделиха от Айгер, като уточниха, че за избраните да се включат в обучението няма да има каквито и да е ангажименти.

Производствените фирми в града ни търсят и намират различен начин да бъдат атрактивни и иновативани. Гладът за кадри е факт, особено в градове като Пловдив, където индустриалните зони търпят развитие всеки месец. Айгер са намерили един добър начин!

Вижте повече ТУК!