СДС, Реформаторския блок и Коалиция „Обединени за нашата община” издигат кандидатурата за кмет на Карлово на д-р Емил Кабаиванов. „На сериозна битка, каквато е предизборната, освен с хъс, трябва да вървим и с усмивка. Ако някой си мисли, че издавайки вестничета или съчинявайки някакви пъсквили и компромати, ще успеят в кампания – никой не е успял с черна кампания. Това каза в словото си пред карловци д-р Емил Кабаиванов.

„Аз не искам нашия град Карлово и нашата община да имат загубени мандати. Мандати, през които минават четирите години, обръщаме се назад и какво виждаме – нищо сериозно, а задължения за три мандата – посочи Кабаиванов. За това приех да се кандидатирам за тези кметски избори – допълни той. д-р Емил Кабаиванов завари една фалирала Oбщина и я промени с увереност и усмивка, съобщи rnews.bg.

Това каза председателят на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски, който пристигна в Карлово,  за да заяви своята подкрепа за д-р Емил Кабаиванов, при официалното му обявяване на кандидатурата му за кмет на Карлово. „Той постигна много с увереност и усмивка, без да натрапва това, което прави. Завари една фалирала Община, а в момента Карлово е много променен. Идвал съм в различни периоди по време на кметуването му и виждах как градът се променя“ – допълни Лукарски.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg