Видео на хулиган, който се вихри в столицата, се появи в социалните мрежи.

Потребител публикува клипове във Facebook групата "Забелязано в София". На тях се вижда как младеж върви на пътното платно на ул. "Георги С. Раковски" срещу автомобилите и затруднява движението.

Момчето е във видимо неадекватно състояние. На видеото се чува как крещи и използва вулгарни изрази срещу шофьорите в преминаващите автомобили.

Дори се чува как казва "Блъсни ме!". Самоличността му не е ясна.

Под публикацията моментално започнаха и нападки.

Едни тъврядт, че младежът е под влияние на наркотици. Други, че бил психично болен. Трети пък откровено заявиха, че биха го пребили от бой, ако бяха на мястото на шофьорите, които се опитват да го заобиколят безпроблемно.

 
Posted by Анастас Александров on Friday, March 8, 2019
 
Posted by Анастас Александров on Friday, March 8, 2019
 
Posted by Анастас Александров on Friday, March 8, 2019

Учудващо има и такива, които се обявиха в негова защита: "Като ви чета коментарите си обяснявам защо няма никога да се оправим. Едните ще го бият, другите ще го стрелят, трети се притесняват да не стресне жените им и децата им... Хора вие У ред ли сте? За кво ще го биеш този човек… Много е трудно да го хванете за ръката и да го заведете където трябва".

Улица "Георги С. Раковски" е една от натоварените в столицата, където постоянно преминават автомобили. Макар и видеото да се появява в 21:50 ч. вечерта, трафикът все още е голям. Със сигурност това, което се вижда на кадрите, обаче, не е никак безопазсно. Защото подобно поведение може да доведе до инцидент и дори фатален край, дошъл след секунда невнимание.