Любимият домашен любимец на пловдивчанина Николай Ганев изчезна! Животинчето, отговарящо на името Майки, е порода Мопс и от няколко дни няма следа от него, а собственикът моли, ако някой го е открил, да му го върне.

Той се обръща към всички с апел за съдействие, като предлага щедро възнаграждение. Снимки на породистото кученце вече са публикувани в няколко групи във фейсбук, но до момента въпреки множеството споделяния и коментари, намирането му е без успех.

"МОЛИМ, този който е прибрал любовта на семейството ни Майки, да ни го върне. Ако го е взел с цел материална облага, нека бъде разумен и да знае, че аз съм готов да заплатя повече от това, което може да получи при една евентуална продажба. Тогава и съвеста му ще бъде чиста, че е спасил от мъка любимия на нашето семейство Майки" - пише Николай Ганев.

В съобщението си, пловдивчанинът добавя, че от негова страна ще бъде запазена анонимността на човек, който го върне.

Ако разпознавате кучето или го видите някъде, може да позвъните на редакционния ни телефон 070010248, както на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Преди минути, в един от коментарите на групата "Аз обичам Мопс", бургазлия е сигнализирал за намерено животно от същата порода на пристанището до Port Oil, като е уточнено, че кучето ще бъде върнато на собствениците единствено при представен паспорт. Все още не е ясно дали е това е Майки, и ако е той как се е озовал в Бургас.