Служители на Нова телевизия влязоха в класацията ни „Не ходи пеша! Прецакай инвалид!”. Служебният автомобил на телевизията е бил забелязан в Стара Загора, паркиран на място, предназначени за инвалиди. Граждани са заснели наглото паркиране и снимките вече обикалят социалните мрежи.

От ръководството на Нова телевизия призовават всеки, който е видял въпросния автомобил, извършил нарушение, да даде повече информация, като час и дата на заснемането, за да могат да предприемат съответните мерки и да бъдат санкционирани нарушителите по установените правила.

„Приятели, имаме нужда от помощ. От Нова телевизия ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки срещу рецидивизма на техния (техните) служител(и). За целта ни помолиха да дадем по-конкретна информация за мястото, датата и часа на въпросните снимки. Нека техните автори споделят тук, под коментара или на лично съобщение. Ще бъдем благодарни за съдействието. Споделяйте, за да има по-голям шанс за успех”, пише човекът, който е подал сигнал в Нова телевизия, както и техния отговор и апел към всички. Той е постнал снимка на автомобила, придружена с този коментар.

 

TrafficNews.bg