Петър Петров – трети в листата на Георги Колев и ЗС „Александър Стамболийски” за Общинския съвет, даде своя вот. „Гласувах за това символът на града – тепетата, да се превърнат в зелени оазиси, а река Марица да стане една от най-атрактивните зони за отдих. Гласувах за нови паркови зони в Пловдив, които ще повишат значително и качеството на въздуха, който е един от големите проблеми на града. Гласувах за връщането на общините „Родопи” и „Марица” в състава на Пловдив”, сподели един от най-големите земеделски производители в България.

Правото си на глас упражниха и още двама от кандидат-общинските съветници. Д-р Ангел Молев - шесто място в листата на Георги Колев за Общинския съвет: „Гласувах за реформирането на общинското здравеопазване, за да бъдат болниците и лечебните заведения конкурентни на частните медицински структури. Гласувах за подобряване на обслужването и лечението на пациентите в двете общински болници, подобряване на битовите условия в болниците. Гласувах за това да няма политически назначения начело на общинското здравеопазване – болниците трябва да се управляват от доказани експерти и управленци!”, сподели един от най-опитните анестезиолози в Пловдив.

Доц. д-р Христо Паунов, 12-и в листата на ЗС „Александър Стамболийски”, гласува в 54-та избирателна секция в СУ „Св. Софроний Врачански“ в ЖР Тракия. „Гласувах за професионализъм, независима експертиза, гражданско участие, публичност и откритост в управлението на Община Пловдив. Поздравявам всички, които днес упражняват правото си на глас, защото по този начин правим гласа си резултатен. Трябва да гласуваме, за да може демократичната държава да се случва. И за да направим Пловдив град, който наистина заслужава да бъде обичан!”, сподели заместник-деканът на Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.