Betway получи лиценз за букмейкър в България от съответните органи съвсем скоро. Това е добра новина за българските почитатели на залозите, тъй като говорим за един от утвърдените брандове в световен мащаб. Британската компания е създадена през 2006 г. и вече има милиони клиенти по целия свят. Операторът има своето най-сериозно влияние на европейския пазар и то в държави като Германия, Италия, Великобритния и Испания. Другата голяма част от аудиторията на Bet-way се намира в Съединените американски щати. Интересът към бетинг гиганта се повишава през последните години и предстои да се засили още повече в бъдеще, особено след като професионализмът и вниманието към детайлите изиграва толкова важна роля.

В платформата на букмейкъра ще намерим разнообразие от промоции. Те са няколко, като част от тях досега не бяха познати на българските любители на залаганията. Една от тях е Share a Bet, или иначе казано "споделяне на залог". Така ще можете да обедините усилията си и споделите прогнозите си за залагане със своите приятели. В сайта е посочено, че има два лесни начина, по които можете да генерирате и споделите Вашия уникален код за Споделяне на залог. Ето и стъпките, които трябва да минете в Опция 1: изберете множествен залог на Вашия фиш, добавете Вашите селекции, кликнете върху "Заложи сега", ще получите код за потвърждаване на успешен залог, можете да споделите код за “споделяне на залог” по всяко време от страницата си "отворени залози", като кликнете върху зелената стрелка за споделяне в горната част на всеки залог. Ето и стъпките в Опция 2: изберете множествен залог на Вашия фиш, добавете Вашите селекции, кликнете на регистриране (Book). Това ще Ви позволи да генерирате код за регистрация, без да правите залог. След това ще видите изскачащ прозорец с Вашия уникален код за регистрация, после можете да споделите кода си. Ако използвате тази опция, ще трябва да запомните кода за регистрация, тъй като няма да можете да получите достъп до него, след като изскачащият прозорец бъде затворен. Можете също така да въведете код за регистрация чрез следните стъпки: изберете множествен залог на Вашия фиш, въведете кода за регистрация в лентата за търсене, вашият фиш ще се попълни автоматично със залозите, свързани с кода, вашият фиш може да се променя и можете да добавяте или премахвате селекции". "Споделяне на залог" е достъпен само за събития преди мача. Кодовете за регистрация в игра, която е започнала или има резултат, ще генерират само събития, които все още не са стартирали. Код за регистрация може да се генерира само от раздела множествен залог. Фишовете, генерирани чрез код за регистрация, могат да бъдат променяни. Потребителите могат да добавят, променят и изтриват селекции от фиша.

Betway предлага и други промоции и бонуси. Като всеки уважаващ себе си бранд, той ще Ви посрещне с оферта за "добре дошъл", като можете да избирате между такава за спорт или за казино. Естествено, предлага и оферти за вече регистрирани играчи, които са обвързани с начина и ритъма Ви на игра. Сред тях са промоции като Free Bet Клуб, който ще Ви осигури безплатен залог всяка седмица, който обаче е обвързан с определен брой заложени средства на системи, акумулатори или на залози. Има и ежедневни подаръци за лоялните абонати. В портфолиото на компанията ще намерим и Betway Boost или иначе казано завишени коефициенти. Също така имаме възможност и да подредим от две до десет различни селекции само от едно събитие чрез Bet Builder.

Със сигурност можем да очакваме, че скоро британският букмейкър ще ни предложи и още интересни промоции и бонуси.