Аделина Радева напуска сутрешния блок на Нова тв. Това съобщи преди минути в ефир.

 „Ади си тръгва от „Здравей България“. Ужасно мъчно и тежко ми е“, каза телевизионния ководещ на сутрешния блок на Нова тв Виктор Николаев.

„Човек като говори за промяна и разбира, че на тези години всички промени минават през сърцето. Това, което си мисля, че е подходящо за финал е свързано с констатацията, че за да бъде човек щастлив и с хляба земен и с хляба небесен, които трудно стоят на една обща трапеза – му е нужно много малко и то е да бъде благодарен. Много голямо благодаря за НОВа тв за прекрасните 2,5 години за доверието и симпатията и на зрителите на Нова тв“, сподели Аделина Радева.

Виктор поднесе букет на колежката си за изпроводяк и я дари с много нежни думи за приятелската обич и тъга от раздялата. 

„Не просто професионалист, а приятел – много рядко в нашите среди може да има такова хубаво приятелство. Всеки един ден, в който съм идвал на работа през последните 2 години и половина съм идвал с удоволствие на работа заради теб. Ти бе душата на това предаване“, посочи Николаев.

„Ще се виждаме пак“, каза накрая Аделина мистериозно. Все още няма яснота какви са творческите ѝ планове и кой ще стане новия партньор на Виктор Николаев.