Светилата на световния  бокс  Кубрат и Тервел Пулеви бяха кулминацията  в традиционото тържествено запалване на коледните светлини на емблематичния за Пловдив – Гранд Хотел Пловдив.

Хотелът е домакин на Тервел Пулев и останалите боксьори, които ще участват в 10 интернационални срещи в предстоящата гала вечер по бокс в града на тепетата в  зала Колодрума на  14.12.2019г, събитие, което ще се помни дълго.

Очевидно месец Декември е месецът на звездно присъствие в Гранд Хотел Пловдив.

Екипът тази година залага на стил, лукс и много блясък, както в атмосферата, която създава за предстоящите празници така и в предложенията си за посрещане на Новата 2020 година..

Гранд Хотел Пловдив Ви кани да изживеете една незабравима Новогодишна вечер и да се уверите в професионализма и високите стандарти на хотела.

За приповдигнатото Ви настроение и въвличането Ви в емоцията на една щура  градска фиеста, в хотела ще гостуват топ изпълнители от българската поп и фолк сцена, както и известни диджеи и фолклорни формации.

Гостите на ресторант Бендида и Евмолпия ще посрещнат  Новата Година с екскулзивното участие на Любо Киров, който ще ги  пренесе в един нов свят и ще остави горещи спомени. Старата Година ще бъде изпратена с танците на  ансамбъл „Етноритъм“

За вашето настроение в ресторант Париж и Москва ще се погрижи ангелът на поп-фолка Емилия и ансамбъл „Етноритъм

 За кулинарната магия през  Новогодишната нощ ще се погрижи екип с дългогодишен опит под зоркия поглед на шеф Балкански. Петстепенното меню е изключително внимателно подбирано и отработвано повече от месец, а за неговото презентиране ще се погрижат най-добрите сервитьори и сомелиери.

Избралите да се  възползват от атрактивните  пакетни предложения на Гранд Хотел Пловдив, получават привилегията да се насладят на най-добрия градски Релакс Комплекс – подарък от хотела.  Времето, прекарано в басейна както и съвременните фитнес, сауна, джакузи, солна стая, парна баня, ще ви накара да избягате от рутината и да се презаредите с нова енергия, давайки ви сила да посрещнете предизвикателствата на Новата 2020 година.