28-годишният Христо Терзийски от село Стряма, който е задържан заради убийство на възрастен човек, станало преди няколко години, е завършил спортното училище в Пловдив. 

Тренирал е кану-каяк и е печелил златни медали заедно със своя брат близнак, съобщава „24 часа”. Христо е бил арестуван за кражби на акумулатори и CD-та от автомобили, но е направил самопризнания за убийството. Той е завел вчера криминалистите до ловно стопанство „Чекерица” и е показал къде е заровил тялото на жертвата си. От мястото беше изваден само скелет.

В Стряма са изненадани от ареста на Христо. Описват като кротък младеж. В последните 2-3 г. не са го виждали в селото и не знаят с какво се е занимавал.

Припомняме, че през изминалия ден откриха трупа на възрастен мъж от Стряма, който е изчезнал преди повече от година, научи TrafficNews.bg. Бил е в района на резервата "Чекерица". Предполага се , че трупът е на мъж, който е жертва на престъпление. Информацията за престъплението е получена след извършени арести. Задържаните вероятно са издали извършителя.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg