Районът около стадион Пловдив обикновено е арена на спортни състезания или място за разходки и отдих на гражданите на Пловдив. Днес обаче той ще се превърне в демонстрация на полицейски умения.

В 11 часа на паркинга пред спортна зала „Чайка“, служителите на сектор "Специализирани полицейски сили" ще покажат уникални способности при работата по опазване на обществения ред и неутрализиране на нарушители. 

Жителите и гостите на града ще станат свидетели на демонстрация на различни техники за лична защита и умения за задържане на нарушители на обществения ред, които елитните командоси владеят. 

По време на събитието ще бъде представено оборудването и специализираните моторни превозни средства, с помощта на които униформените работят, за да гарантират сигурността на хората.

Със своята дисциплина, изпълнителност и специфични способности ще се изявят и полицейските кучета, заедно с техните водачи.

Накрая децата ще могат да се качат в служебните микробуси и мотоциклети и да изпробват предпазни щит и шлем.

Невероятното шоу ще се проведе за трета поредна година. Пловдивчани и гости на града са поканени на зрелищното шоу, а спец силите са подготвили много изненади за всички.