Кулинарните шедьоври на ресторант Хемингуей бяха заслужено отличени на състоялите се Балкански Награди на Туристическата Индустрия, донасяйки безапелационно приза в категорията за Кулинарен Туризъм.

Един от най-емблематичните ресторанти в Пловдив, част от IPSpecial Group, е предпочитано място за множество знаменитости, а шеф готвач Росен Чакъров и неговия екип, разказват кулинарна приказка чрез специално подбрани комбинации на добре познати вкусове, готвени с щадящи топлинни обработки, както в автентични съдове, така и чрез модерни методи и концепции, запазващи всички качества на продукта.

"Тъй като храненето е възможност да се върнем към спомени, нашите ястия разказват своята история. Чрез фермерския продукт и неговата сезонност, локалната храна със своите незаменими качества, българските билки и крехкото, зряло 30 дни телешко филе… Тук ароматът на вкусно приготвена храна и току-що изпечен хляб се носи из въздуха и примамва за чаша вино. И клиентът се чувства като у дома си. И винаги се връща за още. Още от сготвената с любов храна, още от подбраните с финес вина, още от музиката на пианото в ъгъла. Погрижили сме се да предложим разнообразие в обедното и вечерното меню, винената ни листа е селекция на класни български и вносни вина, а обслужването се стараем да поддържаме на високо ниво. Защото нашите клиенти го очакват от нас. Защото винаги е било така", споделят от екипа на ресторант Хемингуей Пловдив.