Кастингът на музикалното  предаването "X Factor" събра десетки мераклии за слава в Пловдив, увери се репортер на TrafficNews.bg. Още от сутринта в Дома на културата "Борис Христов" прииждаха кандидат-участниците, а те бяха посрещани от звездите от шоуто.

Синдикалният дом беше заобиколен от таланти на всякаква възраст, търсещи поле за изява. Повечето бяха леко притеснени, но уверени в себе си и своите възможности.

Кулминацията настъпи в 11.00, когато се проведе среща с медиите, на която присъстваха главният редактор на шоуто Владимир Априлов, водещите Александра Раева и Мария Игнатова, както и специалния гост днес – Невена Пейкова, която завърши втора на миналогодишното издание. Музикалният продуцент Дони също следеше отблизо пловдивските музикални таланти.

Те разказаха как всичко върви по план, а емоциите са невероятни. Предните кастинги, които се проведоха в Бургас, Варна и Велико Търново са били изключително интересни и вълнуващи.

И днес за жалост не обявиха името на четрвъртия член на журито, която продължава да бъде единствената въпросителна.

Тази година наградата за победителя е още по-примамлива, тъй като той ще грабне 50 000 лева, освен договора за музикален албум.

Очаквайте интервю с част от участниците и звезди от шоуто!!!

TrafficNews.bg