В днешно време в Пловдив ресторанти никнат като гъби - под път и над път. В хилядолетния град е трудно човек да се ориентира къде да хапне, така че да остане доволен. Преди шест месеца под тепетата отвори врати едно наистина пленително местенце - ресторант "C`est la vie". Сега, сто и осемдесет дни по-късно, със сигурност може да се каже, че това заведение е свежият полъх в Пловдив. Заслужава си да посетите "C`est la vie" и да се насладите, сетивата Ви ще бъдат благодарни.

"C`est la vie" (Това е животът) и е хубаво да се живее качествено. Подарете на небцето си преживяване, което ще остане незабравимо. Кухнята в заведението е традиционна и има по нещо за всеки клиент. В комбинация с изключително високо ниво на обслужване и сервис, "C`est la vie" се превръща в притегателна дестинация за чревоугодниците. 



Намиращият се на "Кукленско шосе" №11 (сградата на бизнес център "Ангелов") ресторант залага на модерен интериор и усмихнат персонал. Кулинарните изкушения в основното меню можете да гарнирате с превъзходна винена листа.

"C`est la vie" се старае да се развива перманентно и да е в крак с новостите. Ето защо ресторантът обновява своето меню, като се старае то да бъде кратко и изискано, но за сметка на това - богато на вкусове от качествени продукти.

В уютна обстановка, с богато основно и обедно меню на достъпни цени, при нас ще откриете подбрани ястия, приготвени от пресни продукти, - споделя красивата собственичка.

Ресторантът предлага 40 места вътре и 20 места на открито, както и елегантен лоби бар с 30 места.

"C`est la vie" предоставя на своите клиенти огромен паркинг с 50 места. Лукс, който другаде няма как да намерите. Почивният ден на ресторанта е неделя, а в останалите дни "C`est la vie" очаква своите клиенти от 10 до 23:30 часа. 

Тел. за резервации: 0879/ 002 401