Изключително важно е ние, особено ако сме първи, защото само народът може да ни подрежда, трябва от висотата на победата да не се подадем на реваншизма, макар че те толкова го заслужават. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на предизборната кампания на партията в „Арена Армеец". „Много ми се иска, поголовната сеч, която настана от ДПС и БСП преди година и два месеца, където бяха сменени всички кадри на ГЕРБ. Г-жа Манолова се оплаква, с което нямаме нищо общо, сменяло. Как няма да сменят като шефът на ВЕИ и двамата му заместници са кандидати за депутати от БСП”, допълни Борисов.
Борисов подчерта, че ГЕРБ не е антируски настроена и посочи, че трябва да сме умерени.
„Трябва да сме силни, а действително много ми се иска да имаме успех не заради тази тъпа дума „власт”, не заради това да натрием на някого носа. Иска ни се нашият народ да се обедини и без външна помощ да надскочим омразите и да се опитаме да бъдем по-нормални, по-добри с нашите опоненти”, обясни Борисов.
Бойко Борисов коментира и „Южен поток”.
„Ние сме за строителството, спазвайки европейските правила. Такова е мнението на целия ЕС”, каза още Бойко Борисов.
Изпълнителната комисия ще вземе решение за подпомагане на пострадалите от бедствията в страната
С едноминутно мълчание в памет на жертвите от бедствията в страната започна изказването на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при откриване на предизборната кампания на партията в "Арена Армеец".

„Последните месеци ни сполетяха много бедствия, разбира се, бяхме планирали това откриване на кампанията отдавна, а виждате, че то не се прави лесно”, каза Борисов и прикани всички присъстващи в залата да станат и за една минута да почетат паметта на всички загинали.

Партия ГЕРБ даде 70 хил. лева за помощи и храни на пострадалите при бедствията. Изпълнителната комисия да се събере и да вземе решение ГЕРБ да подпомогне със 100 хиляди лева пострадалите общини, допълни лидерът на ГЕРБ.


TrafficNews.bg