Нови разкрития за прокурорския син от Перник, Васил Михайлов. След като му бе повдигнато обвинение за побой и четири закани с убийство към приятелката си, тя застава, за да говори за преживяното и ужаса, през който е преминала.

Момичето не може да преброи колко пъти е била жертва на насилие от страна на Васил Михайлов. Срещу нощта на 28-ми октомври миналата година, часове след като момчето е пуснато за първи път под домашен арест, нанася жесток побой над приятелката си.

На прокурорския син е донесена бутилка с алкохол и той се напил. Видял някакво съобщение в телефона на момичето. Ставало дума за неприлично предложение, на което то в никакъв случай не е отговорило. Васил Михайлов започнал да я удря многократно по лицето, по тялото, дърпал я е и за косата.

Уплашена Боряна се обажда на майката на прокурорския син, която да го успокои.

„Тя дойде и се опита да го успокои. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея.”, каза момичето.

Освен побой тя обаче получавала и закани за убийство многократно: „Как, ако иска да ме убие, той ще го направи, ще намери начин. Той може да убие всеки един човек, който си прецени.”

Разказал е дори за начина, по който иска да я убие. Мислел е, когато излезе от затвора да я намери, да я отвлече и да я вкара в мазе. След това щял да я целуне и гръмне в гърлото.

След подадена жалба на 13.09 екипи на СДВР са влезли в къщата, в която Васил Михайлов е под домашен арест за претърсване.

Тогава прокурорският син отрекъл да е посягал на Боряна: „Аз към приятелката ми съм правил само хубави неща и към хубавите момичета съм правил само хубави неща.”

Освен побои и закани за убийство по време на връзката за Боряна е имало и забрани. „Той много ме ревнуваше, дори за някакви неща от миналото, когато още не сме се познавали. Забрани имаше много – най-вече за облеклото ми. Не можех да нося поли, клинове, рокли, дънки, освен ако не са широки. В никакъв случай блузи, които по някакъв начин откриват корема ми или деколтето ми.”

Ограничавал е и контактите на Боряна с нейните приятели до максимална степен.

Прокурорският син в момента е подсъдим с две обвинения за общо 11 престъпления. Нанасяне на телесни повреди и закани за убийство. През октомври миналата година той потвърдил, че е нападал хора .

„Била съм свидетел на много от нещата, извършени от него. Ако не съм го видяла с очите си, съм го виждала на клип, което той е записал и показвал след това. Винаги обясняваше как тези хора по някакъв начин са сгрешили или накърнили неговото или моето достойнство по някакъв начин. Едва ли не той ги наказва, но това е справедливост от неговата страна, а не жестокост.”

Момичето се страхува за живота си и споделя, че след това интервю очаква момчето да си отмъсти.