"НЕ бъди толерантен! Тротоарът е за коли, не за майки с колички!", това явно е мотото на поредния наглец, сигнал за който, ни изпрати  наш читател. Шофьорът на Тойотата, която е паркирана на тротоара заема почти цялото място, през което пешеходците могат да минат. Интересното е, че своеволната проява не е станала вечерта, а около 13:00 на булевард "Стефан Стамболов" в пловдивския квартал "Кючук Париж".  

На снимките, които получихме се вижда как автомобилът е паркиран на две различни места от двете страни на тротоара, но и в двата случая няма откъде да се премине. На единия фотос се вижда как момче трябва да премине през колата, но на метър пред него има дърво и най-вероятно се е наложило да слезе на пътното платно.

"Заради него майки с колички и възрастни хора трябваше да слизат на пътя, за да могат да преминат", ни пише читателят, който ни изпрати снимките.

Идва моментът да попитаме къде са паяците, които трябва да следят за неправилно паркирали коли, но зарязаните автомобили на тротоара си остават без наказание? Трябва ли да започнат да глобяват такива наглеци, за да се научат, че тротоарът е за пешеходци!

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

 

TrafficNews.bg