Хората, които протестираха вчера, са познати в целия квартал. Работиха активно за БСП по време на цялата кампания. И след като видяха, че ДПС е първа политическа сила в Столипиново, излязоха „импровизирано” под командването на някои хора, които вече чертаят планове да стават общински съветници и си подготвят пътечката за местните избори. Смешно е точно тези хора да бъдат моралният рупор на обществото, тъй като това общество никога няма да ги приеме. Това коментира пред TrafficNews.bg председателят на общинската структура на ДПС в Пловдив Али Байрам.

Столипиново на протест! Поискаха оставката на шефа на ДПС-Пловдив Али БайрамРегионалната структура не се обръща към нас, неглижира интересите ни, категорични са протестиращите

Припомняме, че снощи граждани на ромската махала излязоха на улицата, за да поискат неговата оставка, както и смяна в политиката на ДПС. „Регионалната структура неглижира интересите на хората тук и не се интересува от проблемите им. Сега дори нямаше и предизборна агитация”, заяви по време на протеста членът на ДПС и бивш имам Хюсеин Хасан.

„Аз съм ежедневно с хората и помагам на всеки не само в качеството си на председател на ДПС, но и в качеството си на човек. Винаги е било така”, коментира Али Байрам. Относно обвинението, че партията му не е водила агитация пък, тъй посъветва всеки заинтересуван да погледне Фейсбук страницата му. „Ще видите, че ежедневно съм било по събрания, местни организации, не съм се спрял да обикалям не само в квартала, но във всички райони. Единствената партия, която прави кампания, беше ДПС”, заяви шефът на ДПС-Пловдив.