21-годишно момиче е починало на работното си място. Младата жена е родом от Шумен и е работила в Бургас. Инцидентът е станал снощи, малко пред 20 часа вечерта.

Тя изведнъж се свила и паднало на земята, както работела. Не е ясно каква е причината за смъртта й.

Предстои извършване на аутопсия. На място са отишли и от Инспекцията по труда, за да проверят документите по назначаването ѝ.

Според информация на ОДМВР-Бургас не е имало никакви външни признаци за здравословното състояние на сервитьорката.

Никой от свидетелите на случилото се не е забелязал нещо странно в поведението й, или каквото и да е било неразположение.

Това е поредният подобен инцидент в рамките на месец. Преди дни млад барман почина изведнъж по време на работа в Созопол.

25-годишният Виктор, също от Шумен, е работел в популярното заведение "Хедон". Той почина от инфаркт, причинен от токов удар.

Барманът се е допрял с двете си длани върху метален плот, по който е имало оттечка, най-вероятно заради неизправност в ел.инсталацията. Така токът преминал през дланите и спрял сърцето на младежа. По-късно при разследването се оказало, че той работил и без трудов договор.

Само преди ден TrafficNews ви разказа и за незаконните практики по родното Черноморие. Работодатели предлагат работа без почивен ден и без трудов договор, като принуждават служителите си да се трудят продължителни часове и то срещу малко заплащане.

Загиналият 25-годишен барман в Созопол работел без трудов договорКато вицепремиер Валери Симеонов няколко пъти запечатвал заведението "Хедон"

Приятели на мистериозно починалия барман: Морето бе страстта ти...25-годишният млад мъж е от Шумен, казва се Виктор Върбанов

Мистерия със смъртта на 25-годишен – барман в "Хедон" в СозополКолегите му твърдели, че го е ударил ток, но до момента няма доказателства за това

1000 лева на черно за 12 часа работа без почивен ден! А бизнесът по морето се чуди защо няма сервитьори и продавачиВече дори украинци и молдовци се замислят дали да дойдат за сезонна работа по нашите курорти