Новият ритейл парк на Пловдив вече е факт. Днес на тържествена церемония инвеститорът Георги Райков ще пререже лентата, с което ще бъде даден официален старт на търговския комплекс.

Изграден по европейки образец и обединяващ редица световни брандове под един покрив, ритейл паркът е напът да се превърне в една от най-предпочитаните шопинг дестинации на пловдивчани и гости на града. 

Най-облагодетелствани са жителите на Кючук Париж, където се разполага комплексът. Върху бившето тържище срещу Първо районно управление в Пловдив на близо 4,5 декара има изграден удобен паркинг за близо 130 автомобили, около който са изградени магазините. 

Датският гигант за домашни потреби и мебели JUSK и немската козметична верига DM са само част от марките от световен ранг, които са представени в комплекса. Райков е заложил и на утвърдени български производители, предлагащи хранителни продукти, козметика, дрехи, аксесоари и стоки за дома

Не са пропуснати и зоните за удоволствие и забавление на посетителите, като сред тях се откроява чисто нова игрална зала от голяма верига казина. Зад комплексът пък се помещават едни от най-известните хранителни вериги на пазара у нас, което превръща зоната в квартала в един от най-мултифункционалните центрове за пазаруване. 

От ранни зори пловдивчани се наредиха пред магазините, които са подготвили специални изненади за първите си посетители. Километрични опашки като при дефицита на стоки през 90-те се извиха вън и вътре в търговските площи. Очевидци твърдят, че в устрема си да се доберат до най-изгодните стоки и подаръци при пазаруване, пловдивчани са сигнали дори до устни и физически разправи. 

Очаквайте подробности!