Партньори, клиенти и приятели на пловдивската компания "Агри-М" се отдадоха на уикенд забавления със семействата си във фирмената база. Водещ бе актьорът Юлиян Вергов, който се включи и в най-вълнуващата част от програмата – състезанието по картинг. Събитието съчета полезното и приятното, а гостите осъществиха нови приятелства и бизнес контакти.

Над 80 представители на различни компании от Пловдив, Пазарджик, Смолян и Стара Загора се включиха в празника този уикенд. За най-малките членове на семействата им се погрижиха доброволци от Младежкия червен кръст, които играха с малчуганите и ги научиха да оказват първа помощ. Адреналинът завладя техните родители, след като бе даден старт на надпреварата по картинг. Мъже и жени седнаха зад волана на количките, а за победителите бяха предвидени награди. Сред състезателите бе и Петър Иванов, който ще представи страната на финала на Scania Driver Competition 2019 в Швеция. Петър е професионален шофьор от две години насам и управлява камион "Scania", чийто оторизиран дилър е "Агри-М".

През последните почти 30 години компанията се е утвърдила като надежден партньор в продажбата, лизинговането, ремонта и наемането на тежка транспортна техника. Това разказа пред камерата на Traffic TV изпълнителният директор Ивайло Комбаков. Той представи и официалните партньори на компанията, с чиято подкрепа е организирано събитието.

Сред тях бяха директорът на "Scania-България" Петър Дончев и Иван Панчов, директор на "Медина мед". Фирмата представлява едни от най-големите концерни за гуми - "Мишлен", "Континентал", "Гудиър" и "Пирели". Търговският директор на "Инса ойл" Мая Мекерешка приветства гостите на събитието с пожеление да успяват заедно. Представителят на "Фолксваген" - "Хаас-60", пък подкрепи каузата на Фондация "Визионер", която помага на хора с увреждания да се интегрират на пазара на труда.

Изпълнителният директор на "Агри-М" Ивайло Комбаков сподели пред наш репортер, че фирмата има ангажимент към назначаване на хора с увреждания. Неслучайно това бе и каузата на съботното събитие.

"Към момента при нас също има назначен служител с увреждания. Със сигурност ще потърсим още хора като него", категоричен бе Комбаков.

Подробности за празника вижте във видеото:

Спонсорирана публикация.