Със стилно парти бе прерязана лентата на нова супермодерна естетична дентална клиника в Пловдив. V1 Clinic by dr. Neli Ivanova е място за пълното естетическо възстановяване на усмивката, кореново лечение (ендодонтия), поставяне на импланти, мезотерапия, поставяне на филъри, хирургични дейности и ортодонтия. Локацията на новооткритата сграда е ул. "Драгота"11.

Домакините Иван Главчев, по-известен с псевдонима си Ванко1 и Д-р Нели Иванова бяха заложили на минимализъм и елегантен лукс. Именно Ванко1 е основателят на клиниката и водеща фигура в реализацията й. Идеиите по дизайна на сградата са изцяло негови, като е подходил със специално внимание към всеки един детайл.

Тържествената церемония започна с освещаване на обекта, а събитието бе уважено от много гости. Сред тях бяха българският модел Николета Лозанова, „Мис Плеймейт” за 2019 Михаела Тодорова, както и дългогодишният журналист Кристина Патрашкова. Близки и приятели на д-р Нели Иванова и Ванко1, също присъстваха на събитието. Всички те бяха посрещнати с уелкъм дринк, изискан кетъринг, а за приказната атмосфера се погрижиха цигулари.

Преди лентата да бъде прерязана, Иван Главчев обяви и своята благотворителна инициатива, която ще стартира с откриването на клиниката. Той каза, че всеки понеделник хора в нужда ще бъдат лекувани безплатно в V1 Clinic by dr. Neli Ivanova. След бурни аплодисменти гостите се запътиха към градината, за да отпразнуват вечерта.

В клиниката ще се използва най-високотехнологична и съвременна апаратура, защото ръководството смята, че пациентите заслужават най-доброто. Стремежът на екипа е V1 Clinic by dr. Neli Ivanova да се превърне в еквивалент за здраве, качество и естетика на световно ниво. След като веднъж посетите практиката на емблемата на клиниката- Д-р Нели Иванова, ще усетите истинския професионализъм на работа.