Фолк певицата Емилия застана през обектива и засне вълнуваща фотосесия. С кадрите тя показа силната връзка, която съществува между майка и дъщеря. 

Въпросните публикации носят много ведро и лятно настроение, а на снимките Емилия позира заедно с дъщерята на любимия си Жорж Башур и на малкото си момиченце. 

Почитателите на певицата, пък са категорични, че от ден на ден пайнерката изглежда все по-щастлива, красива и излъчва спокойствие. 

Сред коментарите има и куп хвалби за естествения външен вин на София Башур, която със сигурност няма филъри по себе си в сравнение с много от своите връстнички. 

Дамите позират облечени в черни рокли на цветя, дело на модния гигант Долче и Габана. 

Припомняме, че за празника на детето - 1 юни, Емилия не пропусна да поздрави всички малчугани и сподели и какво си спомня от своя детски период:

"Аз имах много цветно и щастливо детство. Надявам се един ден и моите деца да ми го кажат. Всички деца заслужават добри родители и щастливо детство. Свобода да се учат, изразяват и да порастват. Това чудо на природата да създаваме живот е невероятно! Това чудо да обичаш някого повече от себе си, също е невероятно. Това чудо се нарича ДЕТЕ/РОЖБА. Точно това чудо на природата никой и нищо не може да го замени!!! Честит да ви е празника, мили деца!!! Бъдете много усмихнати и здрави!!!", пише гласовитата певица в профила си.