Грандиозно откриване с двудневно парти готви любимият на всички клуб W Garden. Позициониран в най-големия парти комплекс в България „5 POINTS” (бул. „Санкт Петербург”), клубът ще посрещне пловдивчани и гости на града с напълно нова визия и ще вдигне парти левела на световно ниво.

На 12 април (петък), за първи път на сцената на клуба и в Пловдив, ще се качи американският диджей Санди Ривера, който ще даде подобаващ старт на новия сезон с невиждано досега парти.  

Легендарният диджей  е продуцент и собственик на лейбъл, като години наред е в центъра на играта с хаус музиката.

Кариерата му на диджей започва в испанския квартал,  когато е на 13 години. През 1992 г. започва да продуцира хаус.  Работил е под много различни псевдоними като Kings of Tomorrow, Soul Vision и Mysterious People, както самостоятелно, така и заедно с други свои колеги.

Най-известното парче на Ривера е „Finally“, издадено от него през 2000 година под името Kings of Tomorrow. Сингълът има много успехи в UK Top 40 (номер 24), в Билборд (номер 17) и бива включен в компилации на Ministry of Sound, Warner Music и др.

Псевдонимът му Kings of Tomorrow е предпочитан от Ривера за синглите, предназначени за радиоефира, докато истинското му име е за клубната сцена.

Голямото OPEN PARTY продължава и на 13 април, когато специален  гост на W Garden ще бъде Диджей Маскота.

Mирослав Петков a.k.a Mascota, отличен с приз най-добър диджей в България, обещава да взриви Пловдив с уникално парти.  Музиката му е емблематична, а самият той служи за пример на всички диджеи в страната.

Впечатляващи визуални и светлинни ефекти,  шоу програма, свеж  интериор и водни каскади ще бъдат само част от изненадите, които готви клубът.

Припомяме, че освен обновеният W Garden, парти зоната „5 POINTS” ще събере на едно място и новия клуб „BUSHIDO”, „ONYX”,  един от най- популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.

Входът за най- големия дансинг в България ще важи и за трите клуба и в една нощ клиентът може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума.

Фън зоната разполага със специален паркинг, а в бъдеще се очаква да бъде осигурен и специален транспорт, който ще могат да ползват гостите на клубовете.