Една от най-известните вериги барове в Пловдив стартира новия сезон повече от подобаващо. Бродуей ще разчупи обстановката и ще повдигне настроението на своите клиенти с ди джей парти. Най-известните хитове ще звучат в бара на ул. Съединение 11 в пловдивския район Тракия всеки петък и събота от 21 часа. Началото на зимната парти програма ще бъде поставено този петък, 12 октомври. 

Отсега нататък, всеки петък и събота от 21:00 часа, посетителите на "Broadway Club", позициониран на ул. "Съединение 11" ще могат да се наслаждават на култови вечери и безкрайна забава. 

Освен качествена музика, всички гости на клуба ще могат да се възползват и от куп промоции на уиски и водка, а барманите вече са заредители съставките за богатия асортимент от коктейли. В края на месеца диджей партита започват и в клуба до кино Фейсис. 

Както повечето от вас знаят, само в "Broadway Club" освен класическите коктейли, се предлагат и куп авторски попълнения, които не могат да бъдат опитани никъде другаде. 

Изобилието наистина голямо, а за да балансират перфектно напитките, барманите използват съставки като свежи ментови листа, лимонена трева, нерафинирана захар, свежи билки, както и всякакви сезонни плодове: боровинки, ягоди, малини, праскови, диня, пъпеш и други.

Начало на новата парти програма ще сложи диджей Oleg-g, който ще бъде специален гост на клуба и обещава една незабравима вечер, изпълнена с много положителни емоции и усмивки. 

Програмата ще бъде изключително разнообразна и по подходяща за всеки вкус. Ще се редуват BG PARTY, Old school house, Black night, RETRO PARTY, Mtv party и Orient night. 

В Broadway Club се предлагат и така нашумелите и перфектни за вечерта наргилета, като на първо място по поръчки се класира вкусната комбинация от ябълка и грозде. 

За почитателите на спорта, това е и едно от малкото заведения в града, което разполага с огромна зала за билярд. В приятното помещение са позиционирани още снукъри, дартс и джаги. 

В най-младия квартал на Пловдив Тракия се намират и останалите две заведения от веригата, в които съвсем скоро също ще има тематични партита и гарантиран купон. Веригата е най-старото пловдивско заведение от типа Bar & Diner, което е запазило името си в последните близо двадесет години. 

А какви са промоциите на новия сезон, вижте тук:

*рекламна публикация