Вторник вечер вече няма да е същата, защото Onyx Club дава началото на серия от най-добрите студентски партита в Пловдив. И каква по-хубава новина от това, че всяка седмица има вторник, нали? 

Входът за всички ще бъде свободен, а промоциите на заведението - убийствени! В голямата студентска нощ, за доброто настроение на всички купонджий ще се погрижат звездата на музикална компания Пайнер Теди Александрова и уникалният диджей Дамян.

"От София до Банско", "Корабът майка", "Котка", "Топ" и "Няма проблем" ще бъдат само малка част от хитовете, с които поп-фолк певицата ще подлуди своите почитатели.

Мястото, на което стават най-добрите партита под тепетата, готви изобилие от изненади тази вечер за своите клиенти и приятели.

От вас се изисква само да сложите усмивките си, да се отпуснете и да се отдадате на щур купон до зори. 

Студентското парти във вторник вечер ще бъде първото от серията купони тази седмица в Onyx Club Пловдив. 

Звездният маратон ще продължи и в петък и събота, когато заведението посреща две от най-големите звезди на родния поп фолк.

Гласовитата Джена ще бъде кулминацията на вечерта в петък вечер, когато входът за всички, които искат да се докоснат до любимката си отново ще бъде свободен.

Кралят на поп-фолка Азис пък ще се качи на сцената на Onyx Club в събота! Най-ярката звезда в родния поп фолк готви грандиозно шоу, а ние сме сигурни, че няма да изпуснете голямото събитие. 

Колоритни танцьорки и пърформанс артисти допълнително ще нажежат обстановката и ще вдигнат градуса на настроението на всички гости на макс.

Побързайте да направите своята резервация на телефон: 0877 777 999