Внучката на певицата Гуна Иванова - Велислава Костадинова се дипломира в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". Тя публикува снимка от празничния ден, на която гордо позира с диплома в ръка. 

"Сърдечни благодарности на хората, допринесли за професионалното и личното ми развитие, за смеха и сълзите, за щастливите и незабравими моменти!", написа Велислава в профилите си в социалните мрежи. 

Тя бе в класа на покойния професор Стефан Данаилов, със специалност актьорство за драматичен театър. Кандидатства през 2015 г. и бива приета още от първия път, като преди това не се е занимавала професионално с актьорство. Насочват я нейните близки, които ясно виждат  артистичния й талант. Първият филм, в който заема участие като актриса, е „XII a”.

Красавицата се изявява и в сферата на модата и се снима за различни рекламни кампании.

Първа своите поздравления за дипломирането на Велислава отправи сестра и Ива Костадинова, която не скри вълнението и радостта си. 

Ива и Велислава Костадинова са внучки на известната народна певица Гуна Иванова, като именно от нея наследяват таланта си и силната любов към фолклора. Двете момичета се изявяват на музикалната сцена като дует и до момента имат заснети няколко видеоверсии към своите песни. Съвсем наскоро излезе и първият им самостоятелен фолклорен албум.