36 години съвместен живот са поводът за трогателни думи на президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева към половинката й – легендата на „Левски” Наско Сираков. 

За специалният празник бе оповестено в личния фейсбук профил на Илиана Раева. Ето какво написа тя, като добави снимка със съпруга си:

"Днес имаме още един специален празник в семейството. Днес се навършват 36 години от сватбата ни с Наско! Пожелавам си още дълго заедно да танцуваме танца на Любовта и Живота! Обичам те, мое прекрасно момче!" - гласи посланието. 

Постът събра множество лайкове и честитки по повод годишнината. 

Днес поводът за г-жа Раева е двоен, тъй като рожден ден празнува и нейният баща. 

"ЧРД на моя невероятен татко! Днес той навършва достолепните 87 год.! Да ни е жив, здрав, все така жизнен и все така най-добрият учебник за Живота! Днес той се радва на две дъщери, два зета, три внучки и един внук, два внука -зетове, три правнучки и един правнук! Не познавам друг човек в живота си, който да цени и да уважава толкова много истинските неща в Живота и това да е негово ежедневие! Честито, тате! Да илядиш, както ти обичаш да казваш! Обичам те!" - пише Илиана в своето пожелание.