Легендарният гръцки изпълнител Василис Карас омъжи дъщеря си Ирини, която каза "да" на годеника си Ламброс в църква близо до Солун.

Големият ден продължи в имението на Карас, където се състоя пищното сватбено тържество. Гости на събитието бяха едни от най-големите имена на гръцката музика - Антонис Ремос, Никос Макропулос и Никос Вертис. Нашенецът Тони Стораро, който е близък приятел на Василис Карас, пък бе единственият български изпълнител на сватбата. Заедно с него бяха съпругата му и двамата им синове - Фики и Емрах.

"За мен беше чест и удоволствие да присъствам на сватбата на Ирини - дъщерята на Василис Карас. Радвам се, че животът ми подари и тази възможност - да се срещна с моя идол и да се сприятелим толкова, че лично да ме покани на това съкровено тържество на единствената му рожба.!" - написа човекът-глас в своя публикация, придружена с кадри от събитието. 

Седейки на една маса, заедно с гръцките звезди, Тони Стораро поздрави младото семейство и гостите с хита на Карас от 1995 г. “S’agapo Poli”, а след това, по желание на Карас, той запя хита “Ако една звезда си”. Гръцки медии веднага публикуваха видео с изпълненията, а по-късно Тони Стораро сподели голямата емоция, която е изпитал и със своите български фенове.