Васил Найденов с голям концерт в най-новото място за събития този уикенд

Задава се емблематична нощ за любителите на естрадната музика

Район „Тракия“, Пловдив 22.04.2022 13:36 8598 0
Васил Найденов с голям концерт в най-новото място за събития този уикенд

Под тепетата се задава емблематична нощ за любителите на естрадната българска музика. Един от най-обичаните изпълнители у нас Васил Найденов се качва на пловдивска сцена този уикенд.

На 23 април /събота/ в 20:00 часа ще звучат златните хитове на легендарния певец в най-новото място за забавление Plovdiv Event Center.

Неповторимият глас на Васко Кеца ще завладее и разчувства публиката с изпълненията на песните,  оставили следа в историята на естрадната музика. Певецът вече е подготвил своя репертоар, който ще включва освен най-големите му хитове, песни с нов аранжимент, така и акапелни изпълнения.

Звездата ще изпълни абсолютно на живо шлагерите, превърнали се в част от саундтрака на не една любовна история. Ще звучат песните „Адаптация”, „По-първи петли”, „Синева”, „Телефонна любов”, „Сбогом моя любов”, „Огън от любов” и други вечни хитове, които се слушат от поколения българи. Васил Найденов ще превърне концерта в паметна нощ за своите почитатели.

Интересът на пловдивчани за емблематичното събитие се оказа огромен, като само в рамките на няколко дни всички билети за големия концерт бяха разпродадени.

Изпрати новина