Зала за сватбени тържества и събития, досущ като тези от приказките, отваря врати в най-големия парти комплекс в Пловдив и България – 5points.bg.

Изящната зала ще носи името „Etra Hall” и ще бъде една от точките в мегакомплекса, който събира на едно нощните клубове „BUSHIDO”, „Planeta Payner by ONYX”, W Garden и един от най- популярните гръцки ресторанти в града „Еlea”.

Единствена и направена по най-съвременните тенденции, зала „Etra Hall” ще очарова своите гости с над 20 различни визии, романтика, стил и  неповторима атмосфера.

Огромната зала за ивенти, проектирана за вашия специален ден, ще ви предостави всичко необходимо, за да изживеете незабравими моменти, които ще се превърнат в красиви спомени.

Високо ниво на обслужване, просторен салон с голям дансинг, изготвяне на програма и украса за конкретния повод ще са само част от предимствата на приказния кът.

Зала „Etra Hall” ще бъде подходяща, както за сватби, така и за фирмени мероприятия, банкети, абитуриентски балове, рождени дни и други.

Най-бляскавата точка от мегакомплексът 5points.bg ще предлага на гостите си професионално озвучение, професионално осветление и безплатен паркинг.