Тримата от Ъпсурт категорично отрекоха слуховете за раздяла. Преди часове плъзна информацията, че Бат Венци и Буч не дават на Ицо Хазарта да пее част от общите им песни, докато не излезе първият му самостоятелен албум, чиято премиера е планирана за май 2019. Последната песен на Ъпсурт "Този танц" излезе през лятото на 2018 г.

"Доста жълта новина, дори кафява бих казал! Това не е вярно и отричам такова твърдение, че се разпадеме. Бих могъл главните редактори на медиите им да ги поздравя спокойно с новата ми "Браво" и по специално с: "Браво, браво, браво господине…", каза Ицо Хазарта пред екипа на 359hiphop.

Ъпсурт се разпадна!Бат Венци и Буч забраниха на Хазарта да пее общите им парчета

Звездното трио имат планирани участия за месеци напред.

Ицо Хазарта изненада феновете си, като се завърна с нова песен. Тя носи името "Браво" и е второто солово парче за рапъра от Ъпсурт, след като през 2014 г. излезе хитовото "Хип-Хоп".

Автор на текста е Хазарта, а музиката и аранжимента са на Бат Венци от Ъпсурт. Според феновете Ицо отново е останал верен на стила си и показва какво е истински рап.

"Браво, браво, браво, господине. Хубаво ли ти е? А дано ти мине", гласи част от хапливия припев на песента.

Във видеото момичета със значително количество силикон в устните си държат табели с надпис "Дишаме отровен рап", както и "Рап за децата ни" и "Ниски цени на рапа".