Топ моделът Джиджи Хадид и британският певец Зейн Малик станаха родители на момиченце. Щастливият татко лично потвърди новината в Twitter и написа "Нашето момиченце е тук, здрава и красива. Невъзможно е да опиша как се чувствам в момента. Любовта, която изпитвам към това малко човече не може да бъде разбрана. Благодарен съм, че я познавам, че мога да я нарека моя и за живота, който ще имаме заедно."

Няколко часа по-късно и самата Джиджи съобщи благата вест в профила си в Instagram: "Нашето момиче дойде при нас този уикенд и веднага промени целия ни свят. Влюбени сме с нея!"

И двамата родители споделиха снимки на ръчичката на бебето и получиха хиляди поздравления от приятели и последователи. Те все още не споделят какво име са избрали за своята наследничка. 

Дни преди раждането Джиджи и Зейн бяха в Ню Йорк, където моделкът е планувала да роди. С тях беше и майката на Джиджи - Йоланда, както и сестра ѝ Бела.

По-рано този месец, Джиджи Хадид зарадва феновете си и със специална фотосесия, в която гордо позираше с бременното си коремче. 

Новината, че ще стават родители двойката потвърди официално през месец април. Двамата са заедно от 2015 година, като няколко пъти се разделяха и събираха.