Популярна сръбска дизайнерка се влюби в града на седемте тепета Пловдив! Освен от красивата природа и богата история, Даниела Божич бе особено впечатлена от Пеещите фонтани, като си пожела в бъдеще да има възможността да организира свое модно ревю на невероятното място в Цар-Симеоновата градина. 

Поводът за посещението и в града на седемте тепета бе "Сватбената седмица на модата", където тя направи премиера на българския подиум. Събитието се проведе през изминалата седмица в модерната зала за сватби и събития - Etra Hall и именно на Даниела Божич  се падна честта да закрие Bridal Fashion Week & Awards. 

Своята нова колекция 2020 дизайнерката представи в неделя вечер, с невероятно дефиле. Участието на популярната сръбкиня, препоръчана от Fashion Tv, бе осъществено благодарение на партньорството на камарата на модата в България с 28 страни членки на Европейски Моден Съвет, Serbia Fashion Week, National Fashion Chamber of Serbia, Balkan Fashion Week. 

Даниела Божич е един от най-популярните сръбски дизайнери на сватбена мода. От семеен бизнес, който съществува повече от две десетилетия и след като завършва Академията за стил и дизайн в Белград, Даниела продължава със своя прочит, визия и качество, които вече са признати в целия свят. Собствени бутици тя има в Дубай и Цюрих, Швейцария, а от следващата седмица открива такива и в Асеновград, София и Варна.

 

Даниела Божич е носител на наградата "Отличие в модата" за 2018 година на Сърбия и реализира едно отлично представяне по време на седмицата на модата в Санкт Петербург през 2019 година. 

Със своите модели, дизайнерката залага на женствеността и елегантността и сама определя ясен път в модата. Вижте новата сватбена колекция на Даниела Божич, с която тя показва нещо повече от "бяла рокля":