След като в медийното пространство изтече информация, че Светлана Гущерова е родила момиченце на своя съпруг - бизнесмена Християн Гущеров, тя изчезна от социалните мрежи и не показа никаква активност в личните си профили. 

Днес обаче, младата майка публикува снимка, в която сподели, че 9 месеца не се е подлагала на никакви естетични процедури, но въпреки това не пропуска да ходи на консултации при любимата си лекарка, с която са близки приятели и често си бъбрят по женски. 

"Макар през последните 9 месеца моята любима Д-р Петрана Каляшева да не ме бе докосвала, не пропускам възможността да я посетя за консултация или просто да си побъбрим по женски." - написа моделката.

На магьосническите ръце на доказаната докторка се доверяват не само г-жа Гущерова, но и редица дами от хайлайф средите, сред които: певиците Гери-Никол и Ваня, Златка Райкова, Моника Валериева, Пенелопе, Бони и други.

От своя страна, Християн Гущеров на няколко пъти пусна сторита на красиви букети в Инстаграм профила си, с което се разбира, че той обгрижва с любов своята съпруга след раждането. 

Припомняме, че Светалана роди в последните дни на месец февруари, но запази в тайна новината, защото първото ѝ дете избърза да се появи на бял свят в осмия месец. Плеймейтката трябваше да стане майка за първи път през март, но се наложило да влезе в известна столична болница предсрочно, писа Woman.bg.

Бебето е било поставено в кувьоз и заедно с майка си остана седмица в лечебното заведение по грижите на неонатолозите. Гущерова вече обяви, че ще кръсти хлапето на баща му Християн, защото това е първо бебе и за него.

 

Светлана Гущерова роди момиченцеБлондинката вече обяви, че ще кръсти бебето на баща му Християн Гущеров