Само няколко дни, след като възобновиха любовните си взаимоотношения, Сузанита и гаджето й побързаха да "станат по-интересни" на обществото и се щракнаха, докато разпускат на СПА.

Скандалната певица обаче не е по бански, а гола, докато нейният възлюбен Александър се радва на женските й форми подобаващо. Фотосите са заснети на луксозен комплекс в Старосел, където явно двамата са се отдали на кратка почивка, където да могат да си наваксат за изгубеното време.

Еротичните снимки наподобяват тези на друга пловдивчанка Джулиана Гани, която обаче отдавна е навършила пълнолетие и се слави из хайлайфа с прозвището "Мис Силикон", което доста променя гледната точка. 

Само преди два дни Сузанита си лусна и лайф видео в Инстаграм, където заедно с половинката й демонстрираха супер близки отношения, като се целуваха страстно пред камера.

Припомняме, че това едва не са първите полуголи снимки на пловдивчанката. Преди да изтрие всичките си постове в социалните мрежи и да започне "на чисто" тя се показа чисто гола до кръста и буквално взризи социалните мрежи. Фотосите събраха куп противоречиви коментари и достигнаха до 10 000 лайка за по-малко от час. 

Сузанита изцяло свали дрехите, пусна снимки без горнище СНИМКИСкандалната пловдивчанка поля новото видео в Мегами