Пловдивчанката Сузанита не остана длъжна на медиите, обявили за анорексичка. Вълната от статии в медийното пространство се появи след стори на дъщерята на Орхан Мурад в Инстаграм, на което неин последовател я пита колко килограма тежи в момента, а тя отговаря - 39 килограма. 

Малко по-рано днес, Сузанита пусна дълго писание, насочено към всички редактори, които според нея са разпространили в интернет пространството глупави изказвания, които не са верни. 

Ето какво точно пише 17-годишната певица:

"До всички редактори, относно медиите, които разпространиха в интернет пространството глупави изказвания! Цитирам: тя се е притеснила, че е дебела и започнала ударно да сваля килограми; щерката на Орхан Мурад е вманиачена, че трябва да отслабне и почти не яде, в резултат, на което е свалила повече от 11 килограма и прилича на скелет. 

Така...уважаеми дами и господа, недобронамерени изчадия и всички добри хора, преминавам през някакъв период, в който тялото ми се променя постоянно. Бързо качвам килограми и бързо ги свалям! Не съм свалила 11 кг, а 6 кг в рамките на 3 месеца, които ще се възвърнат. Имеше статии, в които ме наричат анорексичка! Анорексията е вид психично заболяване - страх от напълняване, глад и повръщане. Мен не ме е страх, ям по 3-4 и понякога дори по 5 пъти на ден, без да се замислям за килограмите си. Нямам за цел да свалям, нито да качвам...все ми е тая... угаждам си винаги на исканията ми за храна и не само...

Всеки организъм и метаболизъм е различен, а в повечето случаи тези, които ми казват, че приличам на анорексичка, са хора, които не могат да свалят килограми, а им се иска. Любов за всички! Лека и спокойна вечер!" - гласи публикацията на Сузанита.