Сузанита втрещи последователите си, след като премахна всички снимки от личния си профил в Инстаграм. Тя не издава какво я е накарало да вземе това решение, но любопитните фенове и "врагове" на изпълнителката я затрупаха с въпроси.

В свой отговор тя каза, че ни най-малко не съжалява за взетото решение и просто е откачила и е изтрила фотосите си. Пловдивчанката решила да постави ново начало и сподели, че въпреки, че профилът й вече е празен, спомените остават. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Suzanitta ???? (@mvradova) on

В момента феновете на скандалната певица могат лайкват едва 4-5 снимки, които тя е решила да остави. На тях, Сузанита позира с бяло спортно екипче и шапка, като акцента е хвърлен върху поредната доза хиалурон, която тя сложи в устните си преди ден. 

Дъщерята на Орхан Мурад сподели още, че се е разделила с приятеля си Александър, защото не е оценил "диаманта", който има до него и е решил да отиде при "камъните" и хвърли поредната доза скандал, като призна, че на хоризонта има нещо по-добро.

Ексгаджето на Сузанита фалира! Дойде със служебен адвокат в съда в ПловдивТийнзвездата очевидно е пресушила банковата сметка на бодигарда

В сторитата с въпроси от феновете си, тя казва още, че мисли да напуне родната България и ще остане още съвсем малко време тук.