И тази година, студентите, избрали да отбележат 8 декември в Пловдив, ще имат могат да избират между голям брой дискотеки, клубове и ресторанти.

Всички заведения изкушават с примамливи оферти за студентския празник и разнообразна музикална програма по вкуса на всеки. 

Както обикновено, хотелите в зимните ни курорти вече се пръскат по шевовете, а резервациите са направени няколко месеца по-рано. Други студенти са резервирали вили в планината и сами ще се погрижат за трапезата и алкохола, а трети до последния момент умуват къде да купонясват. 

Несъмнено, най-големият купон в Пловдив става в мегакомплекса 5POINTS, който за отрицателно време стана предпочитано място за среднощни забавления.Най-големият дансинг в България събира накуп две дискотеки, клуб, гръцки ресторант и зала за събития. 

Там е мястото, където можете да се отпуснете подобаващо, да танцувате цяла нощ и да избирате от богат асортимент алкохолни напитки. Ето кои звезди ще празнуват заедно със студентите на Пловдив:

Bushido Club

В топ дискотеката Bushido Club за страхотното ви настроение ще се погрижи фолк звездата Кали. Тя обещава една култова вечер за пловдивчани, които ще могат да се насладят и да се раздадат на макс под ритъма на най-големите фолк хитове. 

Planeta Payner Club by Onyx 

За всички посетители на Planeta Payner Club by Onyx ще пеe фолк звездата Джулия, която ще пристигне под тепетата заедно с половинката си Кристиан Кирилов. Както винаги партито е гарантирано, а атмосферата в празничната нощ ще бъде неповторима. 

W Garden

W Garden също отправя покана за луда и незабравима музикална еуфория с диджей Dimo BG и MC Mickey.

В Premier Live Club гост изпълнители няма да има, но за доброто настроение на всички студенти ще се погрижи диджеи, а входът е 20 лева.

Secrets Club няма да работи на 8 декември, защото от две седмици е затворен, поради липса на документи за удължено работно време. 

Клубовете в Пловдив също не изостават в подготовката за студентския празник! Затова, ако сте решили да започнете голямата нощ от по-рано, вижте къде може да го направите.

Любимият на пловдивчани Morado Premium Club готви големи изненади за празничния ден. Емблематичното парти ще бъде без куверт, а на него са поканени всички бивши и сегашни студенти за една назабравима нощ.

Вечерта идва с богата шоу програма, която ще запълни цялата ви вечер с много парти емоция и добро настроение, както и разнообразна томбола.

Наградите за най- големите купонджий ще бъдат: 
- СПА за двама в Park & Spa Hotel Markovo
- Разходка с лимузината на Park & Spa Hotel Markovo
- Бутилка Premium Alchohol

Ememento Lounge Bar

По случай 8 декември, Ememento Lounge Bar раздава 300 шота за най-лудите студенти и НЕ студенти. Заведението изкушава и с брутален диджей сет, атрактивен бален и много промоции. 

Escape Moda Bar

От клуба обещават незабравима вечер, а специален гост ще бъде диджей Karo B.

Няма как в списъка да не включим и така привлекателните за младежите механи и кръчми в града, където оркестри и изпълнители са в бойна готовност да забавляват своите посетители с разнообразни музикални изпълнения, наздравици и купон до колкото душа им сака.

Ресторант "Читалището" в кв. Прослав готви богата програма, а за доброто настроение на вечерта ще се погрижат Виолета, Томи Чинчири и орк. "Читалището". Цената на куверта е 22 лева. 

Клуб-ресторант Фламинго при Бат Жоре обещава 100 процента гарантиран купон за всички празнуващи. Старт на голямата вечер ще бъде даден точно в 20:00 часа. 

Механа Воденицата, 19 век, Старите българи, Мегдана, Рибарника, Тони 2000, Мистрал, Чорбаджии, Фемили, бирария Йегерхоф и са само част от местата, на които може да се спрете. 

Всички те предлагат за бъдещите кандидат-висшисти свободен вход, вкусна храна и музикална програма.