Анелия за пореден път успя да развълнува почитателите си. Този път с баладата „Сърцето ми“. Песента е една от най-слушаните в момента, а видеоклипът й също се радва на висок зрителски интерес.

Певицата отправи благодарности към оценката на феновете в социалните мрежи. С дуетната й половинка в „Сърцето ми“ Ави Бенеди подготвиха игра, която дава възможност на победителите за лична среща с тях двамата. Срокът за участие в играта е 31.1.2019 г. 

“За този проект мога да кажа, че това е песента, която много трудно изпях. Такова нещо не ми се беше случвало през цялата кариера. Първите ми две изпявания на баладата бяха със съвсем различен вокал, със съвсем различно стъпване на тона. Чак третото ми изпяване беше това, което сега чувате всички вие. И смятам, че това е правилното усещане за тази песен.

Сменях няколко пъти текста и най-накрая крайния резултат е това. Смятам, че се получи много семпло, но с много истинско послание. Благодаря на Петя Радева за текста и на Ави Бенеди за страхотния аранжимент“, сподели Анелия в ефира на телевизия “Планета“.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Безкрайно щастлива съм, че ме "заливате" с положителни коментари за балада "Сърцето ми"... За това, аз и моя приятел Ави Бенеди сме ви приготвили игра. В посочения линк (https://youtu.be/ZEw8mc7z-IM) е синбека на "Сърцето ми", запишете видео как пеете баладата, споделете го на стори в #INSTAGRAM, тагнете мен и @avi_benedi_official , а ние ще споделем вашите видеа до 31.01.2019г. С Ави Бенеди ще изберем трите най-добри изпълнения и победителите ще имат възможност за лична среща с нас двамата. . . #Anelia #music #planeta #planetahd #new #song #Bulgaria???????? #bulgarian #singer

Публикация, споделена от Anelia Georgieva (@anelia_official) на