На днешната дата своя рожден ден празнува солистката на орк. Пловдив - Цонка Нанова. Певицата ще отбележи своя специален ден под знака на семейството, заобиколена от най-близките си хора - своите деца Ралица и Георги, и съпруга си Славчо Александров, ръководител на оркестъра. 

На днешния празник, певицата се радва на внимание от страна на своите близки, колеги и приятели, а многобройни бяха честитките и от почитателите на формацията.

Успеха на оркестъра Цонка Нанова обяснява така: "Ние имаме свой музикален облик, различими сме за публиката, като сме се придържали винаги към авторската музика, създавана от ръководителя на оркестъра Славчо Александров, но в същото време не сме спирали да пресъздаваме и да интерпретираме образци от автентичния фолклор. Твърде взискателни сме в начина си на работа и за да пуснем една песен в завършен вид изискваме много от себе си, винаги се стремим нашата публика да харесва нашите изпълнения, нашите нови песни и не можем да си позволим да прибързаме някой нов проект, който да не е изпипан максимално." 

Припомняме, че на 4 юни 2017 година солистката на “Пловдив”, Цонка Нанова и ръководителят на оркестъра, Славчо Александров си казаха “Да” и официално станаха семейство. 

Те се ожениха в тесен кръг в Пловдив, а техни кумове бяха семейни приятели от Раднево. В ролята на шафери влязоха синът на Цонка Нанова и Славчо Александров, Георги и дъщерята на певицата Ралица.

Сватбени камбани за солистка и ръководител на оркестър “Пловдив“ СНИМКИТе се ожениха в тесен семеен кръг