Live Connection Party, ревю-спектакъл на Академия Christian of Roma, вдъхновяващи семинари и музикалният гост Любо Киров бяха част от акцeнтите, с които Christian of Roma стартира отбелязването на 30-ия си юбилей, който ще празнува през 2023-а година. 
В събота вечер в клуб Bushido се събраха стотици гости на компанията, за да празнуват заедно рождения ден на козметичния гигант и да отбележат втората вечер на 29-я Италиански фестивал на прическата и красотата, който се провежда в Пловдив.
 
“Позволете ми да изразя моята признателност за любовта ви към професията! Няма по-силна емоция от това да сме заедно отново, за да усетим силата на огромния ни потенциал да Създаваме, да Вярваме да Вдъхновяваме! Благодаря на всички за оромната вълна от обич, която получаваме“, заяви собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.  

Гости и почитатели на фризьорското изкуство станаха свидетели на епичен моден спектакъл, подготвен от екипа на Академия Christian Of Roma и нейния творчески директор Борислав Сапунджиев. Изненадващи модни превъплъщения и нестандартни модели видя публиката на сцената . Водещ на събитието беше звездата от най-романтичното ТВ реалити Виктор Стоянов, а поп-легендата Любо Киров взриви публиката със своите изпълнения.
 

 
В рамките на XXIX-то издание на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив бяха отбелязани 20 години успешно партньорство с италианския бранд BES Milano. Коктейлно парти под мотото „Вечер в Италия“ в новооткритата национална база на  Christian Of Roma в Пловдив събера приятели, партньори и клиенти на компанията. Под диригентството на международния арт-директор на BES Milano и най-чест гост на колегите си в България – Саверио Палма, българския екип на бранда представи ексклузивно модно ревю. 
 

Нова технология спиране на косопада показват в Пловдив ВИДЕОДнес беше открит Италианският фестивал на красотата и прическата