Пловдивчанката Василена Гавраилова отбеляза своята 30-та годишнина с шумно парти в града на седемте тепета. На празника тя покани своите близки приятели, а неотлъчно до нея бяха и двамата най-важни мъже в живота й - нейният съпруг и наследник на фабриката за колбаси "Елко" - Васил Гавраилов и техният прекрасен син Валери. 

Своя рожден ден Василена отбеляза в началото на месеца, а поводът беше двоен, тъй като тя празнуваше и своя имен ден. 

Веселата компания бе посрещната в новооткрития Екзекютив Лоундж Бар в хотел "Landmark", Пловдив. Залата бе празнично украсена с множество балони в жълто и черно. Част от интериора бяха и огромни златни числа с формата 30 и специално направена за рождения ден черна стена за снимки, върху, която бе изписан текст с красив златен шрифт. 

Сред изненадите беше и така популярният фото бокс, обектива, на който засне поредица от забавни и цветни снимки. Щурата компания позира с разнообразни аксесоари - очила, перуки, шалове и други. 

Сред гостите на тържеството бяха Ели и Радо Куцеви, Ивелина Стоянова и съпругът й Дениз, Ангелина Ангелова и половинката й фуболистът Лъчезар Балтанов, собствениците на "Porto Greco Restaurant" Елена Пламенова и Георги Петров, както и още много други. 

"В деня на 30-ия си рожден ден БЛАГОДАРЯ..!Благодаря за семейството си,за приятелите си,за всички прекрасни моменти и за всичко,ВСИЧКО!Пожелавам си нищо да не се променя!" - написа щастливата рожденичка в личния си профил. 

И този път, тя впечатли с избора си на тоалет за специалната вечер. С тон в украсата, Василена заложи на къса златиста рокля от тюл, покрита с блестящи пайети и изчистени бежови обувки.

 

След куп наздравици и вкусна вечеря бе поднесена и бутикова двуетажна торта.

Г-жа Гавраилова получи много подаръци и цветя в така специалния за нея ден и със сигурност този ден ще остане един скъп спомен за нея.