Бойкот от коалицията на капитана Добрин обрече Гордите на елиминации. Обединените срещу прокудения бизнесмен Кралев участници умишлено изгубиха битката за спасение с цел по-късно да елиминират него и най-близкия му човек в племето – плувецът Благой. Победата в сблъсъка грабнаха Дръзките след запомнящо се представяне на професионалния борец Микяй, а втори останаха Силните, предвождани от денталния хирург Анджела, пише Нова телевизия.

Завръщането на бизнесмена Кралев в лагера на Гордите предизвика сътресения и множество негативни емоции във всички племена. Той реши да изпрати танцьорката Пелипенко в племето на Силните, а това решение доведе до отлъчването на младата студентка Миряна на Блатото.

След това в номинационния сблъсък най-слабо стартираха Дръзките, които обаче успяха да наваксат и да грабнат победата след безупречното представяне на бореца Микяй. Силните се класираха втори след като планът за саботаж на капитана Добрин беше изпълнен.

Съветът край огъня с водещата Ралица Паскалева беше изпълнен с много напрежение, а остри думи и обвинения между завърналия се Кралев и неговите съплеменници не спираха да валят през цялото време. След вота на племето с номинации си тръгнаха плувецът Благой и един от враговете на Кралев - Димитър.

Утре мащабното риалити продължава с втора битка за спасение и шокираща елиминация.